OUR OFFICE

OUR OFFICE

KNOKKE

In Mei 2016 werd een toenmalige kapperszaak in de Zoutelaan omgevormd tot het huidig BCINT interieurburo.
Om het pand maximaal te benutten werd diagonaal in de ruimte één lange werkplek gecreëerd. Deze staat haaks op het raam en vloeit voort uit het lage meubel met bovenliggende bibliotheek die in metaal werd vervaardigd.
Het blauwgewalst staal dat voor de bibliotheek werd gebruikt is ook terug te vinden in twee andere volumes. Namelijk in een lage sokkel waar het projectiescherm wordt opgesteld en in een hoge sokkel die dient voor het uitstallen van materialen.
Deze hoge sokkel vormt eveneens het verlengde van de cirkelvormig meeting corner waar een ongedwongen en relaxte sfeer heerst.
De terrazzovloer in combinatie met het Movingui houtfineer geven de ruimte het kenmerkend karakter dat BCINT volledig typeert.