Reflections

Reflections

Gistel

Door een optimaal gebruik van verhoudingen en een weldoordachte materiaalkeuze is  er een duidelijke versmelting van de keuken,  eet - en zitplaats. 
Mede hierdoor ervaart men de volledige benedenverdieping van deze nieuwbouw als één open ruimte. 
Verder wordt deze interpretatie ook aangehouden op kleinere schaal. Zo gaat het haardmeubel over in de trap door middel van zijn rechtlijnige vormgeving. 
De tv-hoek en de eettafel sluiten hier naadloos op aan. Ook de grens tussen de inkomhal, de keuken en het terras is transparant. 
Grote glaspartijen verenigen het interieur met het exterieur en brengen het daglicht binnen tot diep in de leefruimtes.

Alles is op zijn beurt verbonden met de bovenverdieping door middel van een 5 meter hoge vide. Deze zorgt voor rust en harmonie en is tevens voorzien van een lichtarmatuur die heel wat sfeer brengt.