Ceppo Romano

Ceppo Romano

Knokke

Deze woning, gelegen in een rustige Knokse villawijk, werd volledig gerenoveerd. De inkomhal vormt samen met de sculpturale trap en schildertechniek een warme entree. De doorgang tussen inkom en leefruimte is ingewerkt in het wandmeubel van de leefruimte. Verder vloeien de keuken en de leefruimte harmonieus over in elkaar, zowel ruimtelijk als op het vlak van de gebruikte materialen die luxe en rust uitstralen. Hierbij zijn de schildertechniek en de Ceppo Romano natuursteen op elkaar afgestemd. De bibliotheek in Amerikaanse notelaar zorgt met zijn gestoffeerde deurfronten voor een warme toets binnen de woning. De slaapkamers en badkamers op de verdieping zijn voorzien van maatmeubilair. In de badkamers komt de Amerikaanse notelaar terug, ditmaal gecombineerd met een tijdloze terrazzo en stemmige kleuren, zoals aubergine, oker en groen. De totaalrenovatie resulteert in een luxueus interieur waar evenwichtig gecombineerde materialen en kleurkeuzes aangevuld worden met stijlvol meubilair en hedendaagse objecten.