Panoramic

Panoramic

Heist

Dit ruime appartement van 125m² is gelegen op de uithoek van de zeedijk, op de grens tussen Duinbergen en Heist. Bewoners kunnen er genieten van adembenemende weidse uitzichten. Dankzij de grote raampartijen rondomrond eist de schoonheid van de zee en de duinen bij het betreden van appartement onmiddellijk en onontkoombaar alle aandacht op. Het belangrijkste doel bij dit interieurontwerp bestond erin het weids uitzicht zo min mogelijk te belemmeren.  Een groot vrijstaand eiland, dat langs alle zijden benut kan worden, vormt het belangrijkste element in de ruimte. Dit keukenblok werd haaks geplaatst op de hoge kastenwand die in een L-vorm de ruimte omsluit en waar een bibliotheekkast, haard en tv-meubel naadloos in elkaar overlopen.
De eetplaats situeert zich in het uiterste punt van het appartement in een erker die zich tussen twee terrassen bevindt. Een ronde tafel laat toe om vanop elke plaats te genieten van het schitterende panorama. 
Het kleurenpallet werd bewust sereen gehouden door gebruik te maken van  eucalyptusfineer en natuursteen in grijs-beige tinten. Zo blijft het exterieur de grootste aandachtstrekker maar wordt de sfeer van buiten toch door het interieur geabsorbeerd.