Timeless

Timeless

Knokke-Heist

Deze verwezenlijking is ontstaan door een appartement en een studio samen te voegen tot één ruim geheel. Het resultaat is een open leefruimte die dankzij twee grote raampartijen baadt in het licht. Vanaf het kookeiland met geïntegreerde zitbank kijkt men rechtstreeks naar buiten. De keukentoestellen en de voorziene bergruimte zijn geïntegreerd in een kastenwand die vanuit de keuken de hoek omgaat en van daaraf verder doorloopt tot aan de inkomdeur. Deze kastenwand die ook de tv herbergt geeft vorm aan de volledige leefruimte en bakent de doorgang af naar de bijkeuken en de nachthal.  Er is gekozen voor neutrale doch warme materialen. Lichte fineer en grijs-bruine natuursteen gecombineerd met zwarte accenten geven deze realisatie een tijdloze en serene uitstraling.